Ga naar content

Leveringsvoorwaarden

Levering vindt uiterlijk plaats binnen 14 dagen. Tafelblad.eu zal er altijd naar streven de producten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Derhalve is het mogelijk dat leveringstijden afwijken. De genoemde leveringstijden die op onze website staan vermeld gelden als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij grotere aantallen kan er een andere levertijd gelden, neem hiervoor contact op met de klantenservice. Levering houdt in achter de eerst gesloten deur op de begane grond. Inhuizen en montage is mogelijk tegen een meerprijs. 

Tafelblad.eu biedt zijn producten tegen een zo laag mogelijke prijs aan. Leveringen boven € 150,00 worden franco geleverd. Verzendkosten naar Belgie zijn € 40,00.


Geleverde producten kunnen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden indien deze in de originele verpakking zitten. Eventuele schade aan de geleverde producten dient direct na ontvangst van de goederen kenbaar gemaakt te worden aan Tafelblad.eu

Let op: Producten met een levertijd langer dan 3 weken worden speciaal op bestelling voor u geproduceerd. Hierdoor is het niet mogelijk deze artikelen te retourneren na ontvangst. Alle producten met een levertijd tussen de 1-2 weken kunnen altijd retour worden gestuurd, hier gaat het om voorraadartikelen.