Ga naar content

Leveringsvoorwaarden

Levering vindt uiterlijk plaats binnen 14 dagen. Tafelblad.eu zal er altijd naar streven de producten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Derhalve is het mogelijk dat leveringstijden afwijken. De genoemde leveringstijden die op onze website staan vermeld gelden als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij grotere aantallen kan er een andere levertijd gelden, neem hiervoor contact op met de klantenservice. Levering houdt in achter de eerst gesloten deur op de begane grond. Inhuizen en montage is mogelijk tegen een meerprijs. 

Tafelblad.eu biedt zijn producten tegen een zo laag mogelijke prijs aan. Leveringen boven € 150,00 worden franco geleverd. Verzendkosten naar Belgie zijn € 40,00.


Geleverde producten kunnen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden indien deze in de originele verpakking zitten. Eventuele schade aan de geleverde producten dient direct na ontvangst van de goederen kenbaar gemaakt te worden aan Tafelblad.eu

Let op: Producten met een levertijd langer dan 3 weken worden speciaal op bestelling voor u geproduceerd. Hierdoor is het niet mogelijk deze artikelen te retourneren na ontvangst. Alle producten met een levertijd tussen de 1-2 weken kunnen altijd retour worden gestuurd, hier gaat het om voorraadartikelen. 

 

Algemene voorwaarden.

Wij leveren volgens de Algemene Voorwaarden van branchevereniging NoVaKa, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, onder nummer 40532827. Op verzoek sturen wij u deze toe.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing als u een koopovereenkomst met ‘’Tom Kantoor’’ aangaat, de voorwaarde zijn bedoeld om de relatie tussen u als klant en "Tom Kantoor" te regelen. Als u bij ‘’Tom Kantoor’’ een artikel bestelt, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoop voorwaarden. Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing.

Eigen bezorgdienst

Wij bezorgen bestellingen met onze eigen gespecialiseerde bezorgdienst. Schade aan de producten is op deze manier nagenoeg onmogelijk. Wij staan altijd garant voor een goede aflevering..

Bezorggebied 

Tafelblad.eu levert bestellingen door heel Nederland en een groot deel van België. Hieronder vindt u een kaart met het gebied waarbinnen wij opereren. Het groen gearceerde gebied geeft dit aan.

Bezorggebied Tuinplantenwinkel.nl

België:

Voor een deel van België geldt dat wij hier geen bestellingen bezorgen. In de volgende Belgische provincies bezorgen wij NIET:

  • Henegouwen
  • Luik
  • Luxemburg
  • Namen
  • Waals-Brabant
  • West-Vlaanderen

Wat gebeurt er als ik een bestelling heb geplaatst met een bezorgadres buiten de gebieden waar Tafelblad.eu bezorgd?

Als u een bestelling heeft geplaatst met een bezorgadres buiten het levergebied van tafelblad.eu; te weten de Belgische provincies Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant of West-Vlaanderen, zal Tafelbladen.eu deze order annuleren en het geld z.s.m. retour storten. U ontvangt hierover van ons een bericht.

Bezorgkosten

Voor bestellingen onder de € 150,00 geldt er een bezorgtarief van € 30,00 . Uw bestelling wordt geleverd door onze eigen bezorgdienst. Het bezorgtarief voor België is altijd € 40,00. 

 Bezorging op de Waddeneilanden

Voor bestellingen die geleverd dienen te worden naar de Waddeneilanden geldt een aangepast tarief van €50,00. Bestellingen naar de eilanden worden altijd door een gespecialiseerde vervoerder gedaan die overzee levert. De eigen bezorgdienst vanTafelblad.eu levert tot aan deze vervoerder.

Leveringsvoorwaarden:


Overschrijding van de leveringstermijn die niet aan ‘’Tom Kantoor’’ kan worden toegerekend in overeenstemming met de algemene voorwaarden, kan nimmer aanspraak maken op een schadevergoeding. Indien de opdrachtgever de bestelde zaken van levering niet in ontvangst neemt, worden de bestelde zaken voor zijn rekening en risico ter zijnen beschikking gehouden. Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Europa o.a. Nederland en België. De bestelling zal worden bezorgd op het door u opgegeven bezorgadres.

Onze vervoerders bezorgen tot over de eerste drempel van het bezorgadres, niet verder in de woonruimte en niet naar een etage. 

- Indien er een lift aanwezig is bezorging op etage (in veband met ARBO-wetgeving).

- Bij woningen met een gezamelijke voorkeur en geen bel bij de privédeur, bezorging tot over de drempel van de gezamenlijke voordeur